Косів: форум міста та району
10:04, 20 Квітня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Гриби, або "тихе полювання"!  (Прочитано 231586 раз)
Malva Landa
Постійний відвідувач


Репутація: 11
Offline

Повідомлень: 144


« Відповідь #90 : 23:30, 21 Вересня 2010 »

Подейкують, що маслюки дуже смачні гриби, особливо замариновані. То правда?
Ніколи не збирала і не вживала... І опше, де вони водяться?

Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #91 : 23:33, 21 Вересня 2010 »

Подейкують, що маслюки дуже смачні гриби, особливо замариновані. То правда?
Ніколи не збирала і не вживала... І опше, де вони водяться?
правда апсолютна, як треба буде викладу рецепт.

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
Malva Landa
Постійний відвідувач


Репутація: 11
Offline

Повідомлень: 144


« Відповідь #92 : 23:38, 21 Вересня 2010 »

Наступного сезону влаштую полювання за маслюками, а то тяжко жити в невіданні Smiley
Ну і вже знаю до кого звертатись за рецептом якшо шо wink3

Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #93 : 23:45, 21 Вересня 2010 »

Наступного сезону влаштую полювання за маслюками, а то тяжко жити в невіданні Smiley
Ну і вже знаю до кого звертатись за рецептом якшо шо wink3
цього року ледве упросив дєдя, аби приніс груздів, бо він не признає їх за гриби. грузді я заквасив, чуваки спробувавши їх як закусь до горілочки і забули за шашлик.
я маю массу різних рецептів - бо в мене мрія відкрити власний ресторан.

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
Malva Landa
Постійний відвідувач


Репутація: 11
Offline

Повідомлень: 144


« Відповідь #94 : 23:52, 21 Вересня 2010 »

цього року ледве упросив дєдя, аби приніс груздів, бо він не признає їх за гриби. грузді я заквасив, чуваки спробувавши їх як закусь до горілочки і забули за шашлик.
я маю массу різних рецептів - бо в мене мрія відкрити власний ресторан.

Грузді - то такі як "білі" тіко сірі і без молочка?

Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1898
Awards: KosivArt Ракета 2010

Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #95 : 23:55, 21 Вересня 2010 »

треба фото "груздів",заплутали.

Time is not on your side.
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #96 : 00:00, 22 Вересня 2010 »

хіба квашених на виделці Ням-ням

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


« Відповідь #97 : 00:19, 22 Вересня 2010 »

треба фото "груздів",заплутали.
сходи до Вiки (росiйськоi на жаль), вона поможе
P.S. Маслюки переважно пiд соснами водяться, маринованi дуже смачнi. Наразi за грибами нема коли ходити- купую польськi, маслюки або лисички. А от груздi- це треба солити краще, пiд стограм= саме то))

BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #98 : 00:23, 22 Вересня 2010 »

солені теж нічо, але квашені - "зе бест",  коли приїдеш, нарешті, то після стендової стрільби, під трьхлітрову чвертку переконаєшся.

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


« Відповідь #99 : 00:44, 22 Вересня 2010 »

солені теж нічо, але квашені - "зе бест",  коли приїдеш, нарешті, то після стендової стрільби, під трьхлітрову чвертку переконаєшся.
Нiц не розумiю ружницю мiж соленими/маринованими i квашеними. Тут така бiда- в горбах Великого Рiжна то не практикуют, попробував лиш в Пiстинi рижки. А вже тут, в СПб, оцiнив що то 3-4 вiдра на балконi солених)))), зимою, з морозу....

Опришок зь Кьичірив
Відвідувач


Репутація: 3
Offline

Повідомлень: 85


« Відповідь #100 : 12:44, 22 Вересня 2010 »

Кому доводилося бачити або збирати ТРУФЕЛІ?
Чи взагалі маємо у нас в Карпатах такого гриба?
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


« Відповідь #101 : 12:58, 22 Вересня 2010 »

Кому доводилося бачити або збирати ТРУФЕЛІ?
Чи взагалі маємо у нас в Карпатах такого гриба?
Бачив в магазинi.., десь читав, що на Зах.Вкраiнi вирощують (саме вирощують, бо клiмат пiдходить, але самi по собi вони рости не хочуть, у французiв беруть грибницю)
До речi найкращi грибники- поросюки малолiтнi, у Францii здаеться навiть чемпiонат серед свиней по пошуку трюфелiв проводиться))

Malva Landa
Постійний відвідувач


Репутація: 11
Offline

Повідомлень: 144


« Відповідь #102 : 13:03, 22 Вересня 2010 »

під трьхлітрову чвертку
серйозний підхід Smiley

А щодо груздів, то я вже знаю які вони на вигляд, але ніколи не збирала і не їла, бо вважала їх неїстівними. Люблю квашені Білі (наголос на ост. складі).

Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #103 : 23:19, 25 Вересня 2010 »

сьогоднішній трофей

* P1050401.jpg (246.31 Кб - завантажено 768 раз.)

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« Відповідь #104 : 11:00, 26 Вересня 2010 »

сьогоднішній трофей
файний улов Smiley А куди їздив?
Сторінок: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF