Malva Landa
Постійний відвідувач
Репутація: 11
Offline
Повідомлень: 144
|
|
« Відповідь #90 : 23:30, 21 Вересня 2010 » |
|
Подейкують, що маслюки дуже смачні гриби, особливо замариновані. То правда? Ніколи не збирала і не вживала... І опше, де вони водяться?
|
Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #91 : 23:33, 21 Вересня 2010 » |
|
Подейкують, що маслюки дуже смачні гриби, особливо замариновані. То правда? Ніколи не збирала і не вживала... І опше, де вони водяться?
правда апсолютна, як треба буде викладу рецепт.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
Malva Landa
Постійний відвідувач
Репутація: 11
Offline
Повідомлень: 144
|
|
« Відповідь #92 : 23:38, 21 Вересня 2010 » |
|
Наступного сезону влаштую полювання за маслюками, а то тяжко жити в невіданні Ну і вже знаю до кого звертатись за рецептом якшо шо
|
Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #93 : 23:45, 21 Вересня 2010 » |
|
Наступного сезону влаштую полювання за маслюками, а то тяжко жити в невіданні Ну і вже знаю до кого звертатись за рецептом якшо шо цього року ледве упросив дєдя, аби приніс груздів, бо він не признає їх за гриби. грузді я заквасив, чуваки спробувавши їх як закусь до горілочки і забули за шашлик. я маю массу різних рецептів - бо в мене мрія відкрити власний ресторан.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
Malva Landa
Постійний відвідувач
Репутація: 11
Offline
Повідомлень: 144
|
|
« Відповідь #94 : 23:52, 21 Вересня 2010 » |
|
цього року ледве упросив дєдя, аби приніс груздів, бо він не признає їх за гриби. грузді я заквасив, чуваки спробувавши їх як закусь до горілочки і забули за шашлик. я маю массу різних рецептів - бо в мене мрія відкрити власний ресторан.
Грузді - то такі як "білі" тіко сірі і без молочка?
|
Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Offline
Повідомлень: 1898 Awards: KosivArt Ракета 2010
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #95 : 23:55, 21 Вересня 2010 » |
|
треба фото "груздів",заплутали.
|
Time is not on your side.
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #96 : 00:00, 22 Вересня 2010 » |
|
хіба квашених на виделці
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
Offline
Повідомлень: 2667
|
|
« Відповідь #97 : 00:19, 22 Вересня 2010 » |
|
треба фото "груздів",заплутали.
сходи до Вiки (росiйськоi на жаль), вона поможе P.S. Маслюки переважно пiд соснами водяться, маринованi дуже смачнi. Наразi за грибами нема коли ходити- купую польськi, маслюки або лисички. А от груздi- це треба солити краще, пiд стограм= саме то))
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #98 : 00:23, 22 Вересня 2010 » |
|
солені теж нічо, але квашені - "зе бест", коли приїдеш, нарешті, то після стендової стрільби, під трьхлітрову чвертку переконаєшся.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
Offline
Повідомлень: 2667
|
|
« Відповідь #99 : 00:44, 22 Вересня 2010 » |
|
солені теж нічо, але квашені - "зе бест", коли приїдеш, нарешті, то після стендової стрільби, під трьхлітрову чвертку переконаєшся.
Нiц не розумiю ружницю мiж соленими/маринованими i квашеними. Тут така бiда- в горбах Великого Рiжна то не практикуют, попробував лиш в Пiстинi рижки. А вже тут, в СПб, оцiнив що то 3-4 вiдра на балконi солених)))), зимою, з морозу....
|
|
|
|
Опришок зь Кьичірив
Відвідувач
Репутація: 3
Offline
Повідомлень: 85
|
|
« Відповідь #100 : 12:44, 22 Вересня 2010 » |
|
Кому доводилося бачити або збирати ТРУФЕЛІ? Чи взагалі маємо у нас в Карпатах такого гриба?
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
Offline
Повідомлень: 2667
|
|
« Відповідь #101 : 12:58, 22 Вересня 2010 » |
|
Кому доводилося бачити або збирати ТРУФЕЛІ? Чи взагалі маємо у нас в Карпатах такого гриба?
Бачив в магазинi.., десь читав, що на Зах.Вкраiнi вирощують (саме вирощують, бо клiмат пiдходить, але самi по собi вони рости не хочуть, у французiв беруть грибницю) До речi найкращi грибники- поросюки малолiтнi, у Францii здаеться навiть чемпiонат серед свиней по пошуку трюфелiв проводиться))
|
|
|
|
Malva Landa
Постійний відвідувач
Репутація: 11
Offline
Повідомлень: 144
|
|
« Відповідь #102 : 13:03, 22 Вересня 2010 » |
|
під трьхлітрову чвертку серйозний підхід А щодо груздів, то я вже знаю які вони на вигляд, але ніколи не збирала і не їла, бо вважала їх неїстівними. Люблю квашені Білі (наголос на ост. складі).
|
Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #103 : 23:19, 25 Вересня 2010 » |
|
сьогоднішній трофей
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
Offline
Повідомлень: 6509
|
|
« Відповідь #104 : 11:00, 26 Вересня 2010 » |
|
сьогоднішній трофей
файний улов А куди їздив?
|
|
|
|
|
|