Косів: форум міста та району
04:54, 29 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: З Новим Роком!!!  (Прочитано 7344 раз)
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« : 03:15, 01 Січня 2012 »

Вітаю всіх форумчан drinks Нехай з цьому році біда поцілує Вас в дупу crazy

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
Синиця
синьоока пташка;)
Фахівець


Репутація: 22
Offline

Повідомлень: 327

Христина Стринадюк


« Відповідь #1 : 04:21, 01 Січня 2012 »

Приєднуюсь! drinks
Якнайбільше хороших та приємних моментів Вам в Новому році! Smiley

Gorolya
Абориген


Репутація: 64
Offline

Повідомлень: 982
Awards: KosivArt Нікнейм 2010


« Відповідь #2 : 16:34, 01 Січня 2012 »

Всіх з Новим Роком)  Smiley
Вірю що він буде цікавим і сприятливим для нас всіх)
цьом)
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор


Репутація: 94
Offline

Повідомлень: 4410
Awards: KosivArt Душа форуму 2010

Кавайне панденЯ


« Відповідь #3 : 20:21, 02 Січня 2012 »

і я вітаю всіх з новим роком! drinks

Born stupied? Try again!
odnosel4anka
Абориген


Репутація: 54
Offline

Повідомлень: 938
Awards: KosivArt Аватар 2010

:)


« Відповідь #4 : 13:05, 03 Січня 2012 »

вітаю з роком Дракончика!

 Гороскоп на 2012 рік за знаками зодіаку

Овни, Леви і Стрільці , як представники вогненної стихії та найактивніші знаки Зодіаку, в рік Чорного Водяного Дракона отримають бонус у вигляді підвищеної везіння, якщо не будуть зловживати азартними іграми і випробовувати долю на міцність із спортивного інтересу. Краще поставити удачу на досягнення цілей, розширюючи горизонти застосування своїм творчим здібностям у всіх областях діяльності.

Сумлінно граючи роль, відведену їм у Гороскопі на 2012 рік , Овни, Леви і Стрільці зможуть створити собі імідж вдалого бізнесмена і теперішнього супермена, що зробить їх чарівними в очах протилежної статі. Для жінок вогненної стихії, бажаючих «добре вийти заміж», Дракон надасть не одну таку можливість, але і тут потрібно діяти винахідливо і брати ініціативу у свої руки.

Знаки водної стихії – Риби , Раки і Скорпіони – в 2012 році знаходяться під заступництвом Чорного Водяного Дракона. Однак, рік обіцяє бути складним, особливо у фінансовій сфері. Тут необхідно «сім разів відміряти», перш ніж починати справу, пов’язану з великими грошовими операціями. У кожному разі, страховка необхідна. Авантюри в цій сфері строго протипоказані, можете втратити все і ще залишитися боржниками. При правильному підході, є велика ймовірність того, що Ваше матеріальний стан примножиться.

Виключні творчі здібності Риб, Раків і Скорпіонів рекомендується направити до глибини самопізнання і вдосконалення. Саме там Ви знайдете джерело натхнення і відкриєте нові знання, які допоможуть Вам зрозуміти суть того, що відбувається і зробити правильний вибір у вирішенні проблем 2012 року.

Удавана відстороненість від реального життя додасть своєрідний шарм готичності і загадковості Вашому образу в очах оточуючих, і це буде притягувати до Вас протягом всього року нестандартні ситуації і незвичайних людей.

Повітряним знаків – Водолію, Близнюкам і Терезам – Гороскоп 2012 не визначив особливих труднощів, а й великих досягнень і злетів також не передбачається. Єдине, що потрібно від цих знаків зодіаку за сценарієм – більше працювати самим і не перекладати вирішення своїх проблем на чужі плечі. Безкарно користуватися постійної допомогою та матеріальною підтримкою друзів і родичів в 2012 році у Вас не вийде. Тому заздалегідь налаштуйте себе на самозабезпечення.

Неконфліктність і легке ставлення до виникаючих труднощів зберуть навколо Вас людей, для яких зіграєте роль «жилетки». Не потрібно лякатися чужих «соплів», Ви заробите репутацію виключного серцевої і доброї людини. У романтичних стосунках роль «альфонса» або «батькової дочки» у 2012 році приречена на провал.

Земним знакам – Тельцям, Дівам і Козерогам – Чорний Водяний Дракон відвів ролі другого плану, які, проте, зажадають від них активізації всіх творчих здібностей, щоб зайняти гідне місце в мізансцені. Так, цього року їм доведеться багато займатися сімейними питаннями, побутовими – міняти житло, робити ремонт, влаштовувати весілля близьких родичів, миритися і сваритися, виконувати різні доручення на роботі, не пов’язані з професійною діяльністю, відвідувати стоматолога, зустрічатися з класними керівниками своїх дітей і одночасно доводити, що «не верблюд».

І що найголовніше, від цієї метушні не відмахнешся, всі справи доведеться вирішувати за принципом «фігаро там, Фігаро тут», не забуваючи, в той же час, про заробляння на хліб насущний. І, як «хеппі енд» в класичному водевілі, наприкінці року Тельці, Діви і Козероги мають великі шанси отримати спадщину, підвищення по службі, хорошу прибавку до зарплати або взагалі змінять свій матеріальний статус на більш високий.

"Своїм терпінням ми можемо досягти більше ніж силою" wink3
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« Відповідь #5 : 11:49, 31 Грудня 2012 »

Вітаю з прийдешнім 2013 роком drinks
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF