Косів: форум міста та району
12:26, 16 Вересня 2014 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація Чат WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Квас з березового соку  (Прочитано 2641 раз)
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3336
Awards: KosivArt Інформатор 2010


постріл - це передача думок на відстань...


« : 21:25, 27 Березня 2012 »

я квас з соку роблю регулярно

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
♠S.Y.♠
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 616


Май нейм Юра . Foto by Nikon.

587544552
« Відповідь #1 : 22:39, 27 Березня 2012 »

рецепт якщо можна в студію

В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
anv
Абориген


Репутація: 13
Offline

Повідомлень: 692


« Відповідь #2 : 19:13, 28 Березня 2012 »

До квасу додаєш сушениць.
Або жарений до сильного потемніння ячмінь. Точних пропорцій не знаю. З ячменем не робив, а яблук(сушениць) даєш скільки не шкода. Потім на декілька днів лишити(2-3) і пєш квасок
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3336
Awards: KosivArt Інформатор 2010


постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #3 : 20:00, 28 Березня 2012 »

100грам цукру
20 шт родзинок
на 1.5 літра соку
процідити сік добавити цукор, родзинки і лишити бродити на три доби, потім процідити і в банки з ПЛАСМАСОВОЮ кришкою або в бутилки від води і в підвал.

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2014 KosivArt | Працює на SMF