Косів: форум міста та району
13:17, 24 Жовтня 2014 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація Чат WAP  
Сторінок: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Ваші улюблені рецепти!  (Прочитано 55787 раз)
jennet
Новачок


Репутація: 2
Offline

Повідомлень: 8


« Відповідь #60 : 10:56, 19 Січня 2009 »

Всіх зі святом!!!
Все ж таки, секрети приготування гуцульського борщу залишились для мене невідомими....
На жаль.
Буду щиро вдячна усім, хто допоможе мені і напише рецепт.
Роксолана
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #61 : 04:11, 27 Лютого 2009 »

Ілона, щиро вдячна Вам за рецепт чинахів, ваш рецепт підійшов мені до душі  good, сьогодні зварила, ми з чоловіком наїстися не можемо, дуже смачно, ще раз дякую  Оплески
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2657


8599599
« Відповідь #62 : 11:47, 14 Листопада 2009 »

Тим хто передивився страшилок в телевiзорi: як самому зробити майонез

- Одне яйце
- 250 грам олii рафiнованоi
- чайна ложка цукру
- 1/3 чайноi ложки солi
- столова ложка лимонного соку
--------------
Це мiнiмум, далi продукти- по бажанню, буде столова ложка гiрчицi- буде провансаль, хочете татарський варiант- добавте часничку та соленого огiрка дуже дрiбненько..

Якщо маете блендер (якщо знаете що то за звiр)- засипаете туда, нi- збиваете де вам зручно. Важливо, що збивати треба жовток спочатку! (не олiю, а потiм яйце добавляти!, тодi рiденько дуже буде). Блендером- хвилинка-двi , вилкою в мисцi чи чим ви там привикли- поки не надоiсть i не захочеться вже попробувати.

P.S. Сам так розважався пару раз всьго, краще я в перевiрений магазин схожу швиденько, але кому охота- на здоров"я Ням-ням

Стас
Адміністратор


Репутація: 98
Offline

Повідомлень: 5952


89565139
« Відповідь #63 : 11:59, 14 Листопада 2009 »

дікувать за рецепт Smiley
а як на смак домашній майонез?
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2657


8599599
« Відповідь #64 : 19:00, 14 Листопада 2009 »

дікувать за рецепт Smiley
а як на смак домашній майонез?
Якщо яйце вiд власноi курочки..., а олiю не ключниця робила.. то кращий за магазинний Smiley З поганого магазину- точно.

Galen
Абориген


Репутація: 27
Offline

Повідомлень: 1197
Awards: KosivArt Аватар 2009


Світ нікому не обіцяв бути справедливим.


« Відповідь #65 : 14:52, 18 Листопада 2009 »

Рецепт смачного і оригінального бутерброда
Потрібно два кусочка хліба, бажано округлої форми. Один кусок змащуємо маслом, а з іншого виймаємо з середини м'якуш і ставимо зверху на перший кусочок. Виходить така собі мисочка. Туда дрібно нарізати ковбаси, можна полядвиці, зверху розбити одне яйце. Приправити. Запекти у вже розігрітій духовці. (не забути на бляшку покласти фольгу, а вже потім бутерброд).
Після запікання можна починати фантазувати, як з піцою. Я тільки притираю сиром і прикрашаю зеленню.
Смачного Smiley
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2657


8599599
« Відповідь #66 : 15:35, 18 Листопада 2009 »

Рецепт смачного і оригінального бутерброда
Потрібно два кусочка хліба, бажано округлої форми. Один кусок змащуємо маслом, а з іншого виймаємо з середини м'якуш і ставимо зверху на перший кусочок. Виходить така собі мисочка. Туда дрібно нарізати ковбаси, можна полядвиці, зверху розбити одне яйце. Приправити. Запекти у вже розігрітій духовці. (не забути на бляшку покласти фольгу, а вже потім бутерброд).
Після запікання можна починати фантазувати, як з піцою. Я тільки притираю сиром і прикрашаю зеленню.
Смачного Smiley
Можно до речi то робити й на пательнi (на зовсiм маленькому вогнi). Я ще правда попри масла (зовсiм небагато), мазав нижнiй кусочок паштетом (ковбаси потiм вiдповiдно трошки менше). А яйце наперед розбити в якусь посуду й змiшати з спецiями (для лiнивих- пакетики "сухий часник", "сумiш перцiв", "крiп", далi по фантазii). Й сиром притирати- до термiчноi обробки! Smiley

BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3336
Awards: KosivArt Інформатор 2010


постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #67 : 19:29, 18 Листопада 2009 »

маю фірмове блюдо:
берутся курячі гомілки, натираются спеціями (можна вігета для курки) я використовую змішані татарами приправи. змазуєтся таса олією, викладаются гомілки, в духовку на не великий вогонь. нарізаєтся бульба соломкою як на фрі. коли гомілки покриваются легонько скоринкою, засипаєм бульбу, солится по смаку, в процесі перемішуєм. коли бульба майже готова, добавляєтся лечо 0.5-0.75л(бажано домашнього приготування) і на малий вогонь на 5хв щоб дійшло. готова страва викладаєтся на велику тарілку, та посипаєтся тертим сиром(бажано мацарелла) повністю покриваючи страву, прикрашаєм зеленьою.
СМАЧНОГО Ням-ням

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3336
Awards: KosivArt Інформатор 2010


постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #68 : 21:29, 16 Січня 2011 »

сьогодні готував таке
складники:
1 кг філе індика
2 банани (найкраще вибрати недостиглі зеленкуваті плоди)
1 банка персиків консервованих
1 банка консервованих ананасів
1 ст.л. каррі
оливкова олія
400 г моцарели
сіль, перець
готується:
 М"ясо порізати смужками, обсмажити в оліїі до золотистої шкірочки і викласти у вогнетривку форму, посолити, поперчити і притрусити каррі. Персики, банани і консервовані ананаси порізати кубиками. в олії, котре залишилося після м'яса обсмажити подрібнені фрукти, викласти їх і ретельно перемішати. Покрити м"ясо з фруктами пластинками моцарели і запікати при 180 градусах протягом 15хв. на гарнір вист пасує рис відвапений з овочами. Ням-ням

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3336
Awards: KosivArt Інформатор 2010


постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #69 : 22:52, 16 Січня 2011 »

Лазанья, згадав шо Квітка рецепт питала
Інгредієнти:
 250 г листів лазаньі
1 кг фаршу
500 г помідорів
200 г цибулі
150 г моркви
3-4 зубчики часнику
1 літр молока
100 г вершкового масла
100 г муки
300 г твердого сиру
50 г пармезану
сіль
перець
рослинна олія
цибулю і часник дрібно покришити,моркву натерти на середній терці, з помідорів зняти шкірку і перемолоти на блендері, цибулю і часнк пожарити на олії, після цього додати фарш, посолити, поперчити і тушитити до готовності (приблизно 20-25 хвилин), добавити помідори і тушити ше 5 хв.
соус бешамель: ростопити масло, додати муки добре помішуючи, трошки обжарити, потім тонкою цівкою  rofl(та нє струйкою) влити молоко, добре перемішати і довести до кипіння.  Нагрівати до тих пір, поки соус не стане по консистенції нагадувати рідку сметану.  Головне, стежите, щоб не утворилися грудочки.  Соус троха посолити, за смаком і додати мускатний горіх і часник.
У форму для запікання (у мене форма 20х35 см і висота 5 см) викласти листи лазаньі (уважно прочитайте інструкцію на упаковці, деякі фірми пропонують листи лазаньі відварити, деякі - використовувати сухі листи).в мене сухі, на листи викладаю половину фаршу, потім третина соусу, посипаю половиною сиру, знову листи, решта фаршу, третина соусу, решта сиру, знову листи і полити рештою соусу і в духовку на 45хв температура 180гр. готову лазанью посипати пармезаном і ше на 5хв в духовку.
Смачного Ням-ням

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
KVITKA♥
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1866
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...

253992098
« Відповідь #70 : 02:19, 17 Січня 2011 »

Дякую.
Я вже
понад два роки
маю кілька скопійованих з нету рецептів лазаньї.Ніяк "руки не доходять..."((((((

Порадь,де взяти листки лазаньї?

Time is not on your side.
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3336
Awards: KosivArt Інформатор 2010


постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #71 : 10:24, 17 Січня 2011 »

мені передають з Італії. півкілограмова пачка шось в районі 3 ойро.

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
Malva Landa
Постійний відвідувач


Репутація: 11
Offline

Повідомлень: 146


472557109
« Відповідь #72 : 10:45, 17 Січня 2011 »

Картопляна піца

•4 середніх картоплини
•З яйця
•4-5 сирих печериць
•100 г крабових паличок
•100 г консерв. кукурудзи
•100 г. твердого сиру
•сіль, перець до смаку
•зелень, олія

Спосіб приготування:
1. Картоплю нарізаємо кубиками ≈ 1 см², промиваємо та підсушуєм на друшлаку. Сковорідку діаметром ≈ 25 см. Розігріваємо та покриваємо олією. Вкидаємо картоплю і обжарюєм з усіх сторін до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
2. Добавляєм нарізані дольками печериці, накриваєм сковорідку кришкою на 2-3 хв. Збиваєм яйця, підсолюєм та рівномірно заливаємо в сковорідку.
3. Викладаєм нарізані крабові палички і кукурудзу. Накриваємо кришкою та готуємо 10-15 хв. на малому вогні. Посипаєм тертим сиром, залишаєм на вогні під кришкою на 1 хв.
4. Страву на стіл подаємо гарячою, посипаною зеленню.
Інградієнти можна міняти взалежності від Ваших вподобань та фантазії.
 Ням-ням

Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
Galen
Абориген


Репутація: 27
Offline

Повідомлень: 1197
Awards: KosivArt Аватар 2009


Світ нікому не обіцяв бути справедливим.


« Відповідь #73 : 22:40, 20 Січня 2011 »

На десерт. Смажені банани з ромом.

Доста прикольна штука до морозива.
Беруться банани, розрізаються по-половині, а потім на  пластинки. З одного цілого банана має вийти 4 пластинки.
На сковорідці розтоплюємо масло, ставимо пластинки бананів і обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору, та головне незабагато, можна краще недосмажити. Зверху посипаємо кубинським цукром, поливаємо ромом і оперативно запалюємо запалкою. Чекаємо щоб вогонь догорів.
Подається гаряче разом з морозивом (на тарілці: морозиво, скільки душа забажає; банани - аналогічно; зверху поливаємо тим соусом на якому смажилося).
Спробуйте, дійсно дуже смачно. Оточуючих бажано завчасно попередити про вогонь, моя мама такий кіпіш в кухні завела, що сміху було мало, та я її задобрила бананами Smiley
Juha
Мол. модератор


Репутація: 76
Offline

Повідомлень: 2507
Awards: KosivArt Душа форуму 2009


My little dream )))


« Відповідь #74 : 21:46, 01 Червня 2011 »

Друзі, була в суботу на шашликах. І ми там їли крім шашликів, курячі крильця замариновані в меді. Яка це смакота  Таке враження, що аж кісточки пропиталися солодким маринадом.
Сама маринувати ще не вспіла по пробувати. Але розповідали, що все стандартно як в майонезі, тільки замість останнього дається звичайний мед. І коли жарити, то треба постійно перевертати, бо він дуже швидко пригорає.
Але яке то добре  Ням-ням  in_love
Я раніше навіть ніколи не чула про таке, не те що не пробувала..............
Сторінок: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2014 KosivArt | Працює на SMF