jennet
Новачок
Репутація: 2
|
 |
« Відповідь #3 : 13:48, 09 Січня 2009 » |
|
Вважаю, що найбільше багатство Косова це люди. Веселі, приємні, щирі і дивно-дивно небайдужі. Приведу приклад, якщо у столиці спитати як знайти потрібний будинок, або вулицю, тобі 9 з 10 дають відповідь - не знаю і спокійно рушать далі. В Косові такого не зустрінеш... і справа не кількості вулиць або місцевого населення, які знають у місті просто все. Якщо спитати у продавця, прибиральниці, офіціантки, або просто зустрічного куди краще їхати кататися на лижах, де добре попаритись у сауні, поїсти, найняти житло, тобі обов*язково допоможуть. А у більшості випадків проведуть або перетелефонують, щоб вас вже зустріли... таксі взагалі окрема тема. Познайомились з таксістом, який постійно повертав частину грошей за проїзд зі словами "то забагато". Мені за 15 років у Києві жодного разу не сказали такого. навпаки возили за 30 грн, а з 50 випадково не знайшли решту... Справа не у гривнах, а у ставленні до людей. всім, хто бажає відпочивати у Косові, хочу сказати, приїздіть обов*язково, оскільки Косів не лише природа, але й люди...
|