Косів: форум міста та району
04:18, 18 Квітня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Громадське віче "НІ! - шантажу України!", Івано-Франківськ  (Прочитано 7334 раз)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« : 12:22, 23 Серпня 2009 »

16 серпня на Вічевому майдані Івано-Франківська пройшло віче націонал-демократичних сил "Ні - шантажу України!".

* IMG_1504.jpg (80.52 Кб - завантажено 1057 раз.)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« Відповідь #1 : 12:23, 23 Серпня 2009 »

Косівська «Свобода» у Франківську.

* IMG_1510.jpg (148.18 Кб - завантажено 1033 раз.)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« Відповідь #2 : 12:25, 23 Серпня 2009 »

Участь у заході взяв голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Свій виступ лідер ВО "Свобода" розпочав з привітання з нагоди 18-ої річниці Незалежності України.

"18 років - це вік повноправного громадянина. А це означає, що на наступних виборах до скриньок прийдуть народжені у вільній Україні люди, на яких зі стіни не дивився "дєдушка Ленін", які не повинні були вчити історію КПРС і які не знають, що таке купувати масло і хліб за талонами. Саме в цьому є найбільша перспектива української держави. Саме це викликає "біснування" у ворогів України, зокрема у Росії. Адже там до цього часу не можуть відмовитись від імперських амбіцій".

Голова ВО "Свобода" виокремив 3 основних аспекти, крізь призму яких слід розглядати звернення російського Президента: зовнішньополітичний, внутрішньоросійський та внутрішньоукраїнський аспекти.

Аналізуючи зовнішній аспект, Олег Тягнибок наголосив на зухвалій та хамській формі, в якій відбулось звернення керівника російської держави. На зневажливе ставлення до України вказує ігнорування усіх принципів міжнародної дипломатії. Керівник "Свободи" звернув увагу на відсутність реакції з боку США та Великобританії, які є гарантами суверенітету України, а також засудив поведінку великих європейських держав, зокрема Франції та Німеччини, які "готові хоч зараз віддати Україну за російський газ". Як висновок Олег Тягнибок вкотре наголосив, що Україна повинна насамперед розраховувати на власні сили, а не покладатись на зовнішню підтримку.

Внутрішньоросійський аспект полягає у особистих амбіціях Президента Медвєдєва, його намаганні вийти з-за спини свого попередника Путіна, який привів його на цю посаду, та стати "крутішим за нього".

Чи не найголовнішим, на думку голови ВО «Свобода», є внутрішньоукраїнський аспект. Він полягає у мовчазній реакції української влади на спровоковані Росією події, які постійно відбуваються в нашій державі. «Росія постійно випробовує нас. Але наша влада є настільки слабка, що постійно відмовчується на брутальні дії Москви. Варто згадати перевезення російських ядерних ракет територією Криму, або нещодавній приїзд громадянина Гундяєва, який вчив нас якому Богу молитися. І якою була реакція нашої влади?.. Проте Кремлю варто знати: те, що в Україні зараз слабка влада зовсім не означає, що українці - слабка нація. І ми зможемо це довести» - підсумував голова ВО «Свобода».

На завершення Олег Тягнибок запропонував громаді в українській традиції дати жартівливу відповідь Медведєву. «Українці завжди відповідали на такі висловлювання з усмішкою і таким чином показували наше ставлення до будь-якого окупанта» - зауважив очільник свободівців.

Прес-служба ВО «Свобода»

* IMG_1512.jpg (111.08 Кб - завантажено 1111 раз.)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« Відповідь #3 : 12:27, 23 Серпня 2009 »


Варто послухати всім!
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF